Over de melkveehouderij

De melkveehouderij kan hard werken zijn. De melkveehouderij is hard werken. Het is niet gemakkelijk om ‘s morgens op te staan en ‘s nachts wakker te blijven.
Wist u dat 94% van de Amerikaanse melkveebedrijven in familiebezit is? Ongeveer 1.500 melkveehoudersfamilies uit Ohio en West Virginia verwerken elk jaar ongeveer 663 miljoen liter melk op hun melkveebedrijven. Deze families zijn gepassioneerd over de zorg voor hun koeien en het beschermen van hun natuurlijke hulpbronnen. Ze zorgen er ook voor dat de melk die ze produceren veilig en voedzaam is.

 

Top verzorging

Dieren verzorgen kan een fulltime baan zijn, zeven dagen per week en 52 weken per jaar. Melkveehouders voorzien hun koeien van gezonde voeding, medische zorg en leefomstandigheden.
Melkveehouders werken nauw samen met dierenartsen, diervoedingsdeskundigen en andere professionals om ervoor te zorgen dat hun koeien zich op hun gemak voelen. Ze zorgen voor een snelle behandeling, regelmatige controles en indien nodig vaccinaties.

Ons milieu beschermen

Melkveehouders in Ohio en West Virginia wonen het meest waarschijnlijk in de buurt van hun boerderij. Dit betekent dat ze het belang en de noodzaak begrijpen van het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen en het bevorderen van duurzame landbouwpraktijken die onze ecologische voetafdruk verkleinen.
Experts werken samen met melkveehouders om nieuwe manieren te vinden om energie te besparen, het waterverbruik te verminderen en duurzame energie op te wekken. Ze recyclen mest voor natuurlijke bemesting en hergebruiken water om hun stallen en melkstallen schoon te maken.

Bijdragen aan gemeenschappen

De melkveehouders in Ohio en West Virginia produceren meer dan alleen melk en gezonde zuivelproducten. Ze creëren ook banen, dragen bij aan hun gemeenschappen en helpen de economie aandrijven.
De meeste Amerikanen wonen binnen 100 mijl van een melkveebedrijf, waardoor ze het ideale lokale bedrijf zijn! Ohio’s totale economische impact van zuivelproducten die in Ohio worden verkocht en geproduceerd, is $ 30,6 miljard, wat 133.200 nieuwe banen creëert. De zuivelindustrie in West Virginia is verantwoordelijk voor $ 1,67 miljard aan inkomsten en 10.900 banen.