Parkeren En Vliegen Schiphol, Tegenwoordig Is Het Een Makkie

Park, sleep & fly staat letterlijk voor parkeren, slapen & vliegen. Het is de beste manier om uitgerust te beginnen aan een lange vlucht. Heb je een hele vroege vlucht in de ochtend of woon je een eindje van de luchthaven vandaan? Wat houdt zo een park, sleep and fly dienst allemaal in? Park, sleep  fly bij Schiphol betekent simpelweg gewoon  parkeren, slapen en vliegen.  Als je heel vroeg in de ochtend of heel laat in de avond op zakenreis of gewoon op vakantie moet dan kun je gebruik maken van deze dienst. Je hoeft niet helemaal vanuit je eigen huis naar de luchthaven om vervolgens meteen door te vliegen. Dat is allemaal heel erg vermoeiend.  Voor zulke momenten is de park, sleep and fly dienst dus heel handig.

Je kunt  eerst je auto parkeren bij een hotel. Om en nabij Schiphol liggen er namelijk een aantal hotels die de park, sleep and fly dienst aanbieden. Ook hebben de meeste van deze hotels de bijbehorende faciliteiten. Je blijft dan overnachten in het hotel en de volgende morgen/ avond wordt je opgehaald door de shuttle van de airport. Het is dus wel handig om de  vertrektijd door te geven tijdens het inchecken. De shuttle is kosteloos en wordt door het hotel gratis ter beschikking gesteld. Je auto blijft tijdens je reis geparkeerd staan bij het hotel. Op het moment dat je terugkomt van de reis staat de shuttle weer klaar om je terug te brengen naar het hotel waar je vervolgens de auto kunt ophalen. Met de park, sleep and fly dienst heb je dus een goed begin en einde van je reis.

Als je gaat overachten hoef je je niet te haasten om uit huis te gaan. Het is een handige optie om te overnachten in hotels bij Schiphol. Omdat veel van deze hotels relatief dichtbij de luchthaven liggen hoef je je geen zorgen te maken om vervoer. Je kunt gebruik maken van het openbaar vervoer zoals bussen of je kunt kiezen voor shuttle’s of een pendeldienst die worden aangeboden door het hotel zelf. Vanaf het hotel ben je dus binnen enkele minuten op het vliegveld. Veel hotels nabij het vliegveld verlenen de park, sleep and fly pakket. Ook zijn de bijbehorende faciliteiten aanwezig, zodat je even rustig kunt genieten voor je op reis gaat.